Zašto Deus

Prisustvo brašna , šećera , emulgatora i ostalih nezdravih sastojaka u proizvodima kojima je to potrebno nije slučajan.

Time se postiže kompaktnost , omogućava pečenje bez lepljenja i raspadanja , bolji ukus , duži rok trajanja.

Našem hlebu to nije potrebno i to je specifičnost našeg proizvoda.

Kompaktan , hrskav , ukusa koji ćete pamtiti a sa rokom trajanja od 6 meseci bez ijednog dodatka vama će doneti zdrav obrok niskog glikemijskog ineksa , visoko nutritivan i niskog sadržaja kalorija.

Za razliku od drugih hlebova od pirinča, belog brašna, tamnog brašna, integralne grane, naši hlebovi imaju nizak glikemijski indeks i daće vam konstantan dotok energije tokom dana i održavati nivo šećera na istom nivou ili čak niži u nekim slučajevima .

Imamo nekoliko svedočenja klijenata sa dijabetesom koji kazu da im se nivo šećera u krvi smanjio nakon upotrebe naših proizvoda.

Ovaj recept smo pukom srećom i voljom Božijom pronašli i zaštitili, a ovih dana izlazimo na svetsko tržište. Kada u nešto uložite mnogo ljubavi, onda vam Univerzum vraća ovako nešto, uzvraća receptom za proizvod koji je ukusan, svež, zdrav i autentičan. Za naš proizvod koristimo samo najsvežije pahuljice. Trudimo se da svako parče hleba koji ispečemo bude najzdraviji izraz naše pozitivne energije i ljubavi prema hrani i zdravom životu.

Ovih nekoliko godina bili smo prisutni u svim maloprodajnim lancima, prodavnicama zdrave hrane i mnogo naučili i napredovali.

Nauka

Aktivno smo učestvovali pod patronatom Instituta
Dr. Josif Pančič u projektu: Tehnološko unapređenje hrane kao preventiva u lečenju kardiovaskularnih bolesti.

BETA GLUCAN

POLIFENOLI

ANTIOKSIDANSI

MALO KALORIJA

Scroll to Top